Fototapeta za vrata Dvigalo

Kratek opis

Fototapeta za vrata Dvigalo za zanimivo dekoracijo doma ali poljubnega prostora. Fototapeta ima mere 202 cm x 92 cm in je dodatno zaščitena z laminacijo, ki omogoča mokro čiščenje ter ščiti pred praskami. Na izbiro sta dva tipa laminacije; z učinkom mat oziroma glos (sijaj).

Kupi fototapeto

68,00 

Kategorija : Fototapete

Mat ali glos laminacijaFototapeta za vrata Dvigalo je na voljo z merami 202 cm x 92 cm ter dodano končno laminacijo, pri kateri sta na izbiro učinka mat oziroma glos (sijaj).

Fototapeta je tiskana na visoko obstojno folijo z najvišjo kakovostjo tiska in dodatno zaščitena z laminacijo, ki omogoča mokro čiščenje ter ščiti pred praskami. V spletni trgovini Level so prilagodljivi glede na posameznikove želje in posebne dimenzije. Ob naročilu ali zgolj povpraševanju izdelajo v spletni trgovini tudi računalniško simulacijo glede na poljubne mere.

Montaža fototapet je povsem enostavna, za pravilno izvedbo pa poskrbijo priložena navodila. Za montažo fototapet se ne potrebuje nobenega dodatnega lepila, saj so fototapete tiskane na samolepilno folijo. Za lažjo montažo je priporočljiv nakup filca. Možna je tudi kasnejša odstranitev fototapet.

Fototapeta je na voljo v spletni trgovini Level Shop, kjer se plačilo naročila izvede po povzetju.

Naročilo je torej enostavno in hitro, plačate pa šele ob prevzemu poštne pošiljke!

Top