Pogoji uporabe

Vse informacije na spletnem portalu akcijadneva.si so uporabnikom na voljo pod pogoji oziroma z omejitvami, ki so navedeni v nadaljevanju.

Splošno

Spletni portal akcijadneva.si je oglaševalec in posrednik pri prodaji storitev in izdelkov tretjih pravnih oseb. Večina izdelkov je v akcijah, imajo znižane cene ali kakršne koli druge ugodnosti, ni pa nujno, da vsi. Namen portala je potrošnikom omogočiti pregled zanimivih ponudb, ki so zbrane na enem mestu. Hkrati je cilj spletnega portala akcijadneva.si tudi, da so vse informacije o posameznih produktih in storitvah, ki so predstavljene na portalu, čim bolj točne in natančne.

Akcijadneva.si oglašuje ponudbe slovenskih trgovskih in storitvenih podjetij, ki omogočajo partnerski program. Vse informacije, ki jih najdete na portalu akcijadneva.si, so zgolj informativne narave. Vsebine spletišča uporabljate na lastno odgovornost.

Odgovornost

Vse informacije, fotografije, povezave in oglasi, ki so objavljeni na spletnem portalu akcijadneva.si, predstavljajo ponudbo oglaševalcev. Za napačne podatke, predstavitve izdelkov in sporne fotografije spletni portal akcijadneva.si ne prevzema odgovornosti. Fotografije, video prikazi ter opisi tako ne zagotavljajo lastnosti izdelkov. Obiskovalci spletnega portala akcijadneva.si prevzemajo odgovornost za vse posledice, ki jih prinaša nakup posameznih izdelkov, predstavljenih na portalu.

Celotna vsebina spletnega portala akcijadneva.si se lahko kadarkoli spremeni, brez predhodnega obvestila obiskovalcem. Akcijadneva.si ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi nastala uporabnikom iz tega naslova.

Uporabniki spletnega portala

Vsakršna uporaba spletnega portala akcijadneva.si, ki ne predstavlja normalne uporabe posameznika, ni dovoljena, ter predstavlja gospodarsko škodo. Normalna uporaba je uporaba brez kakršnihkoli zlonamernih programskih pripomočkov. Na spletnem portalu lahko uporabniki delijo povezave preko socialnih omrežij ali pa se s svojim e-naslovom prijavijo na elektronske novice. Vaše podatke lahko akcijadneva.si uporabi za pošiljanje splošnih obvestil in promoviranje izdelkov. Vsi podatki so od uporabnikov pridobljeni prostovoljno.

Spletni portal akcijadneva.si se zavezuje, da e-naslove uporabnikov ne bo posredoval tretjim osebam, da elektronske pošte uporabnikom ne bo pošiljal prepogosto, hkrati pa bo uporabnikom, prijavljenim na prejemanje obvestil preko spletne pošte, dal možnost odjave.

Uporaba informacij spletnega portala

Kopiranje, objava na drugih mestih in uporaba logotipa akcijadneva.si, besedila, videov, slik in oglasov brez dovoljenja avtorjev portala ni dovoljeno. Podatke spletnega portala lahko uporabnik uporabi le za lastno uporabo, vendar pa pri tem ne sme spreminjati označb o avtorskih pravicah in le za uporabo z namenom v nekomercialne namene.

Uporaba zunanjih povezav

Spletni portal akcijadneva.si lahko vsebuje povezave do tretjih strani, ki jih upravljajo ponudniki, ki z nami niso povezani. Po kliku na zunanjo povezavo nimamo več vpliva na zbiranje, shranjevanje ali obdelavo osebnih podatkov, saj ravnanja tretjih strani nimamo pod nadzorom. Zato spletni portal akcijadneva.si ni odgovoren za to, kako osebne podatke obdelujejo tretje strani.

Top