Varovanje zasebnosti

Lastniki spletne strani akcijadneva.si se zavezujemo, da bomo varovali vašo zasebnost. Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali ali razkrivali tretjim osebam. Podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo uporabili le za obveščanje o novostih in novih akcijah. Obveščanje bo potekalo samo do vašega preklica. Sporočil in obvestil z neprimerno vsebino vam ne bomo pošiljali.

Spletna stran akcijadneva.si vsebuje povezave na spletne strani drugih podjetjih ali oseb. Za spoštovanje zasebnosti in vsebino teh spletnih strani ne prevzemamo odgovornosti. Pridružujemo si pravico, da po lastni presoji kadarkoli spremenimo, prilagodimo, dodamo ali odvzamemo dele izjave o zasebnosti.

Piškotki

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do svetovnega spleta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Čemu so piškotki namenjeni?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno. Pogosto se piškotki uporablja tudi za spremljanje statistike obiska spletne strani.

DoubleClick DART piškotki

Google kot tretja stranka na spletni strani akcijadneva.si uporablja piškotke za prikazovanje oglasov. Google uporablja DART piškotke, ki mu omogočajo, da prikazuje oglase uporabnikom glede na njihovo obiskovanje strani akcijadneva.si in drugih spletnih strani.

Uporabniki lahko zase izključijo uporabo DART piškotka tako, da obiščejo spletno stran – http://www.google.com/policies/privacy/ads/.

Nekateri oglaševalski partnerji lahko uporabljajo piškotke na tej strani. Med oglaševalci so med drugim tudi: Google Adsense.

Tretje stranke, ki prikazujejo oglase, ali oglaševalske mreže uporabljajo tehnologijo, ki oglase ali povezave, ki se prikazujejo na akcijadneva.si, pošiljajo neposredno vam oziroma vašemu brskalniku. V tem trenutku dobijo samodejno tudi informacijo o vašem IP naslovu. Oglaševalske mreže lahko uporabljajo tudi druge tehnologije (piškotke, JavaScript, Web Beacons), s katerimi merijo učinkovitost oglaševalskih kampanj in/ali z njimi personalizirajo oglase, ki jih vidite.

Spletna stran akcijadneva.si nima nadzora ali dostopa do teh piškotkov, ki jih uporabljajo tretje stranke za oglaševanje.

Piškotki na spletni strani akcijadneva.si

_ga

Ta piškotek je anonimni identifikator orodja Universal Analytics za razlikovanje med obiskovalci. Omogoča nam vpogled v statistične podatke o obiskanosti spletne strani. Veljavnost piškotka je nastavljena na 2 leti.

Onemogočanje piškotkov

Sami lahko določite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Podatke o nastavitvah piškotkov v posameznih brskalnikih boste našli na spodnjih povezavah:

Top